H.M. Kong Harald skal på kommunebesøk til Flå

H.M. Kong Harald skal på kommunebesøk til Flå

Flå kommune ligger «først» i vakre Hallingdal. Flå er den minste kommunen i Viken fylke, men kommunen har nå en befolkningsvekst. Siste folketelling viser til 1100 innbyggere, og det er rikelig med plass til flere. Trenden har virkelig snudd, og ungdommen flytter nå tilbake til bygda for å bosette seg. Flå ble akuttmottak for 200 Ukrainske flyktninger i mars 2022. Det vil si hver 6. innbygger kom fra Ukraina. Kommunen har nå 30 Ukrainske flyktninger bosatte.

Bjørneparken Foto Jan Arne Dammen

Flå kommune er en rovviltkommune med mye fokus på dyr gjennom nasjonalt besøkssenter for rovdyr, Norges nest største dyrepark Bjørneparken og et flott jakt- og fiskesenter. Alle disse ligger i nærheten av hverandre og nær kommunesenteret. Det er også mye satsing med hytteutbygging og sykkelstier i kommunens fjellområder.

– Vi gleder oss til å vise frem mangfold, frivillighet ikke minst engasjement for rovvilt, sier ordfører Merete H. Gandrud i Flå kommune.

HM Kongen kommer til NM Konnerud 2020 på Konnerud Foto Jan Arne Dammen

Etter 5. oktober 2023 har Hans Majestet Kongen besøkt alle kommunene i Viken.

Foto Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − two =