Solid dokumentasjon og presentasjon av ordfører Haldor Ødegård (Sp).

Solid dokumentasjon og presentasjon av ordfører Haldor Ødegård (Sp).

Ordfører Haldor Ødegård (Sp) i Vestre Slidre kommune holdt en solid presentsjon under samferdselsmøtet på Fagernes 3, november. Leder av Samferdsel- og kommunikasjonskomiteen Sigbjørn Gjelsvik (Sp) og resten av stortingsrepresentantene, Statens vegvesen sine representanter, pluss ordførerkolegaer i Valdres fikk en god innføring i utfordringen som gjenstår på E16. Totalt handler det om ca 250 mill for å få «Valdresmodell» standard på gjenstående deler av veien i Vestre Slidre. Under følger hele presentasjonen.

Se hva deltagerne ble presentert på møtet under bildet.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − fifteen =