Avtale på Beitostølen sikrer et enda bedre VM for parautøverne i Trondheim 26. februar-9. mars 2025.

Avtale på Beitostølen sikrer et enda bedre VM for parautøverne i Trondheim 26. februar-9. mars 2025.
En viktig milepæl ble nådd på Beitostølen under sesongåpningen for langrenn og kombinert, 16-18. november. Da var det en delegasjon fra VM-organisasjonen for mesterskapet i Trondheim i 2025 til stede i Valdres. Dette besøket var et ledd i forberedelsene for å sikre at VM for parautøverne fra 26. februar til 9. mars 2025 blir en stor suksess (se og hør i videoen under).
VM-sjef Åge Skinstad ledet delegasjonen, som ønsket å lære av de erfarne arrangørene av langrennskonkurranser både for funksjonsfriske og de med funksjonsnedsettelse. En spesiell interesse ble vist mot sesongåpningen for å dra nytte av Beitostølens ekspertise.
Under besøket møtte VM-sjef Skinstad også team-leder Knut Nystad i Team Aker Dæhli og direktør Astrid Nyquist fra Beitostølen Helsesportsenter. Team Aker Dæhli, bestående av utøvere fra 10 nasjoner, og Beitostølen Helsesportsenter, anerkjent for sin kompetanse innen paralangrenn, har nå blitt viktige samarbeidspartnere i forberedelsene til VM.
En «gentlemen’s agreement» er nå inngått mellom direktør Nyquist og VM-sjef Skinstad. Denne avtalen, som senere vil bli undertegnet, forplikter partene til et nært samarbeid for å sikre vellykkede para-konkurranser under skifestdagene i Granåsen i 2025. Avtalen inkluderer kunnskapsdeling og erfaringsutveksling, og forventes å løfte standarden for mesterskapet. En foreløpig video fra besøket er tilgjengelig.

.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 2 =