6’er til årets julepresang om Vestfold

6'er til årets julepresang om Vestfold

«Boka ‘Vakre Vestfold’ av Erlend Larsen er en uunnværlig skatt og en perfekt julegave.

Videointervju i bunn av anmeldelsen.

Larsen formidler imponerende velskrevet informasjon i «Vakre Vestfold» om fylket på både norsk og engelsk. Med solid innsikt og enestående fortellertalent gir han leseren den ultimate guiden til Vestfold, fra sjøens bølger til Skibergfjell’s topp.

Boken, som også tar for seg Vestfolds historie under krigen, inneholder korte artikler og vakre bilder som oppsummerer fylkets historiske høydepunkter og steder fra tidenes morgen. Larsen kaster lys over fascinerende fakta, som flyproduksjon i Horten og elektriske lastebiler i Stavern for hundre år siden. QR-koder i boken gir leseren tilgang til ytterligere kunnskap og filmer.

‘Vakre Vestfold’ er en verdig oppfølger til Larsens tidligere verk, og som den tiende boken hans vitner den om hans dype kjærlighet og interesse for Vestfolds kulturelle arv. Larsen, er en erfaren flyger og tidligere ordfører i Stokke. Han er også en dyktig forfatter, Stortingsrepresentant og engasjert formidler av Vestfolds rike historie.»

Å gi boka en 6’er er meget lett. -For en som er født, oppvokst og levd noen decennium på «solkysten», er denne boka den mest komplette fortellingen om fylket som jeg så langt har funnet mellom to permer. Nøyaktig, lettlest og full av nyttig info., om en er fra, eller har tenkt seg til «solkysten».

God jul og nyt «Vakre Vestfold», den gjør deg både stolt og glad over Vestfold.

Roy Myrland 18. desember 2023.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × 2 =