De bor der hele året.

De bor der hele året.

Positive og engasjerte lokale holder hjulene i gang hele året i turistdestinasjonen.

Vinterferien har inntatt mange deler av landet, og turistdestinasjoner langs kyst og til fjells får en strøm av besøkende, inkludert «deltidsbeboere». Blant disse destinasjonene er «Solkysten» mellom Stavern og Helgeroa, som vanligvis er mest populær i sommerhalvåret. Likevel er det ikke uvanlig å se noen vinterlige «badegjester» som tar turen dit også.

Bak suksessen til slike turiststeder ligger det fungerende og sterke lokalsamfunn med engasjerte og positive innbyggere. I Larviksområdet er det mange slike nøkkelpersoner som bidrar til å holde trykket oppe året rundt.

Bildet over: To av de er Jarle Lundquist Hansen (til venstre) og Dag Arild Bakken i Helgeroa. -De har god plass i serveringsstedet på bryggekanten i Helgeroa før «badegjestene» inntar idyllen.

Dag Arild, kjøpmannen bak MENY på Søndersrødtunet ved Helgeroa, uttrykker stor takknemlighet for de mange besøkende som trives i området både om sommeren og om vinteren. Han legger spesielt vekt på betydningen av å tilby en nettbutikkløsning, noe som gir både tilreisende og fastboende kunder muligheten til å handle og samtidig nyte fritiden sin. Ved å levere varene rett på kjøkkenbenken til kundene, skapes det et personlig bånd som styrker fellesskapet.

Jarle Lundquist Hansen finner stor glede om vinteren langs Skagerakkysten, hvor vedhogst og skogsarbeid står på agendaen. Hans lidenskap for å jobbe i skogen og dele erfaringene med ungdommen er tydelig. Ved å tilrettelegge for aktiviteter som gir unge mennesker erfaring med bruk av verktøy og snekkerteknikker, bidrar Jarle også til å berike skolehverdagen deres og fremme viktige ferdigheter.

Slike lokale helter er avgjørende for å opprettholde trivselen og vitaliteten til lokalsamfunnene. Deres engasjement, dedikasjon og daglig innsats, styrker fellesskapet og skaper et bærekraftig miljø for alle som bor og besøker området hele året.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve + 14 =