Siste nytt fra skiforbundet før NM på Beitostølen.

Siste nytt fra skiforbundet før NM på Beitostølen.

Langrennsdelen av NM i kombinert tas ut av programmet på Beitostølen pga av dårlig værmelding på Lillehammer. Der skulle NM hoppingen i kombinert vært arrangert.

Pressemelding:

Forfall Ski-NM Beitostølen

21.2.2024 17:31:03 | Norges Skiforbund

Martin Løwstrøm Nyenget, Harald Østberg Amundsen, Didrik Tønseth, Tiril Udnes Weng, Erik Valnes, Håvard Solås Taugbøl står alle over årets ski-NM på Beitostølen 22.-25. februar.
Martin Løwstrøm Nyenget må dessverre stå over NM. Han reiste hjem fra World Cup i Canada på grunn av ryggsmerter, disse hindrer han fortsatt i å konkurrere på ski.

Harald Østberg Amundsen har etter World Cup i Canada og USA hatt utfordringer med luftveier, og har i samråd med helseteam og trener besluttet å stå over NM.

Didrik Tønseth fikk under World Cup i Canada og USA føling med smerter i rygg, og har derfor behov for en roligere periode med tanke på konkurranser. Han står over NM.

Tiril Udnes Weng var tilbake i konkurranse under World Cup i Canada og USA etter lengre fravær fra konkurranser. Det er viktig at Tiril fortsatt begrenser totalbelastning. Hun står derfor over årets NM.

Erik Valnes har mot slutten av World Cup-rennene i Canada og USA følt at kroppen ikke har respondert som forventet under konkurranse. Han trenger en roligere periode for å være tilbake der man ønsker senere i sesong, og står derfor over NM.

Håvard Solås Taugbøl har dessverre fått omgangssyke etter hjemkomst USA, han mister dermed NM denne uka

– Konkurranseprogrammet hittil i sesongen har vært tøff for flere av våre utøvere, noe vi ser har gitt utfordringer nå i etterkant av siste World Cup- periode. De trenger derfor en roligere periode med tanke på trening og konkurranser, sier landslagslege Ove Feragen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − six =