«A-lagene» er på plass og klare for «action» i NM-landsbyen.

"A-lagene" er på plass og klare for "action" i NM-landsbyen.

NM på Beitostølen er denne helgen, med en imponerende samling av «A-lag». Det inkluderer dyktige arrangører, dedikerte frivillige, pressefolk og hundrevis av våre beste kvinnelige og mannlige skiløpere.

Bildet over viser noen av pressens formidlere under NM: Foran Claes-Tommy Herland fra Norges Skiforbund. Bak fra venstre: Frilansjournalist Erik Borg. Pressesjef Bjørnar Bråthen. Journalist Egil Sæter, NTB og fotograf  Terje Pedersen fra NTB.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

I fjellandsbyen foran Bitihorn (bildet over) øverst i Valdres samles arrangører, pubikum, deltakere og presse for å oppleve spenningen og konkurransen når norgesmestere skal kåres i langrenn og para. På grunn av værforholdene har kombinertfolket dessverre måttet melde avbud for hopprennet, og deltar derfor ikke på Beitostølen. Langrennsentusiaster kan glede seg til direktesendt dekning på NRK. NRK sender direkte fra norgesmesterskapet, om du ønsker å følge konkurransene der. 

Her er noen av Langsveien.no sin annonsører som bidrar til at videoer, fotoserier og artikler kan leses gratis: Her er noen av Langsveien.no sin annonsører, som bidrar til at videoer, fotoserier og artikler kan leses gratis: Vyrk Robølshøvda Hyttegrend Valdres Lastebilservice Gjendebåten Beitostølen Helsesportsenter Sporten Beitostølen Grobakken Landmek As Grønolen Fjellgard Fjellvang Transport As SPAR Beitostølen Hovli Auto AS Hovrud Auto Rein Frå Jotunheimen JVB

 Maten til de hardtarbeidende frivillige blir sørget for av Remo Svendsen,
Maten til det hardtarbeidende A-laget med frivillige blir sørget for av Remo Svendsen.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

Rune Lien Lyhus fra Beito tar seg av de berømte «trikkeskinnene» som utgjør løypenettverket under NM.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

På bildet over sørger han for å senke flata før innspurten, slik at TV-seerne får best mulig bilder etter den siste brattbakken før målgang.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

Klubber og team fra hele landet er samlet på Beitostølen nå. Til info stiller godt over 100 lag til start i herrenes stafett søndag.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

I Beitostølen sentrum er Triveselstorget allerede åpnet. Boder, border og bålpanner er på plass og fra scenen sørger eminente musikere for god stemning. Det er her premieutdelingen skal foregå hver ettermiddag under NM.

Følg alt av startlister og resultater på Langrenn.com

Her er noen av Langsveien.no sin annonsører, som bidrar til at videoer, fotoserier og artikler kan leses gratis: Vyrk Robølshøvda Hyttegrend Valdres Lastebilservice Gjendebåten Beitostølen Helsesportsenter Sporten Beitostølen Grobakken Landmek As Grønolen Fjellgard Fjellvang Transport As SPAR Beitostølen Hovli Auto AS Hovrud Auto Rein Frå Jotunheimen JVB

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × two =