Skisprell med full stadion og «stinn brakke» i Skrautvål

Skisprell med full stadion og "stinn brakke" i Skrautvål

Onsdag 21. februar ble det arrangert Skisprell av Skrautvål IL og Oppland Skikrets. Det ble en suksess for arrangørene og mye moro for deltagerne.

Artikkel og video er laget med støttet av ; Vyrk Valdresbil As Øie Trafikkskole Lykken Byggconsult As #Valdrestakst Tunet Butikken og Hovrud Auto

Artikkelen fortsetter under videoen.

Skisprellkvelden med forskjellige skiaktiviteter og gratis pølsefest trakk ca undt 150 deltakere til Valdres Skisenter for å delta i de ulike skilekene.

Ada (5 år) storkosa seg på pappa Kim Bøland sitt fang etter skiøkta.

Etter en trivelig kveld i snøen på skistadion og tilhørende skileik, samlet alle seg i klubbhytta til en herlig pølsefest. Den ble til stor glede for både de unge lovende skiløperne og deres foresatte. Stemningen var god, og alle koste seg sammen.

Sofie fra Vestringsbygda trener trofast på treningskveldene i Skrautvål IL. Mamma Heidi Kristin Finstad Dokken hadde også med lillebror på Skisprell-kvelden. Tante Kari M. Skrautvål pluss Susanne og Bjarne Rosenlund Kleven var "support team".
Sofie fra Vestringsbygda trener trofast på treningskveldene i Skrautvål IL. Mamma Heidi Kristin Finstad Dokken hadde også med lillebror Vetle på Skisprell-kvelden. Tante Kari M. Skrautvol pluss Susanne og Bjarne Rosenlund Kleven var «support team».
Leder av skigruppa i Skrautvål IL Stian Ulberg satte stor pris på hjelpen fra skiklubbutviklerne Ingunn Fossmellen og Marianne Myklebust.

Skisprell er et viktig satsningsområde for Norges Skiforbund, rettet mot å rekruttere flere barn til skisporten. For å støtte dette arbeidet, har skiforbundet ansatt 12 skiklubbutviklere over hele landet. Disse jobber aktivt med skiklubbene for å fremme skiglede og utvikling blant barn og unge, og arrangementer som dette er en flott måte å inspirere og engasjere både nye og erfarne skiløpere på.

Les om Skisprell på Norges Skiforbund sin side.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 18 =