Capow x 2G., de cooleste guttene i fjellandsbyen under NM.

Capow x 2G., de cooleste guttene i fjellandsbyen under NM.

Hip-hop-duoen Capow x 2G leverte en opptreden på Beitostølen til en klokkeklar 6. på terningen.

Artikkel og video er produsert med støtte fra noen av langsveien.no .no sine annonsører: Trio Elektro As Joker Ryfoss Vigas- Valdres Industrigulv AS Erik Martin Berge Valdres brønnboring Wangensten As

Med sin karakteristiske tilstedeværelse og energiske opptreden fikk de publikum til å koke av begeistring. Med hits som «31. etasje» i repertoaret klarte de å skape en unik atmosfærefor både unge og eldre.

Hip-hop-duoen Capow x 2G, kjent for sitt banebrytende lydbilde og fengende låter. Med sin karakteristiske tilstedeværelse og energiske opptreden tok de to unge artistene scenen med storm og fikk publikum til å koke av begeistring.

Opptredenen på Beitostølen viser tydelig at Capow x 2G ikke bare er et navn på papiret, men en ekte kraft å regne med på den norske musikkscenen. Deres evne til å skape magi på scenen etter premieseremonien er et bevis på deres potensial og deres stadig voksende innflytelse i bransjen. Med spenningen de skaper og deres dedikasjon til kunsten, er det ingen tvil om at Capow x 2G vil fortsette å sette standarden for norsk hip-hop i årene som kommer.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 2 =