Bronsegutt med beste etappetid og lykkelig jente i skipatruljen.

Rustad Il sitt stafettlag 2024. Bronsegutter fra venstre: Iver Tildheim Andersen, Tor Olav Nesheim Hægeland ogLars Sørensen. Foto: Roy Myrland/www.langsveien.no

Rustad Il sitt herrelag bestående av Tor Olav Nesheim Hægeland, Iver Tildheim Andersen og Lars Sørensen leverte en gnistrende god stafett under NM på Beitostølen.  Iver Tildheim Andersen sin 2. etappe var den raskeste under hele stafetten og i mål ble guttene fra «de dype skoger i Østmarka» det 3. beste laget.  I innslaget under sørger også Tor Olav Nesheim Hægeland for at Ingrid i skipatruljen får sin drømmedag.

Videoen er produsert med støtte fra: Takskontoret Valdres Gudbrand Sælid Per Øyvind Sælid Kollstad Lakk & Sandblåsing AS Thunberg Entreprenør A/S Gjendebåten Harald Rune Øvstedal Byggmester Ranheim A/S og Vaset Skiheiser Vaset Skiheiser

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 + two =