Takk sjøl. -Skihelten Johannes Høsflot Klæbo takket sine beundrere.

Takk sjøl. -Skihelten Johannes Høsflot Klæbo takket sine beundrere.

Videointervju med Høsflot Klæbo og skipatruljen i bunn av artikkelen.

Gjennom hele NM på ski på Beitostølen, har skipatruljen fra Valdres Ski gjort en imponerende innsats i Worldcup-løypene. Gjennom sol og snø har de sørget for at løypene var i topp stand, klare for de store duellene om medaljene.

Bildet over: Vilde, Nora, Maria, Amanda, Ingvill og Dina var alle storlig fornøyd med både NM og at skihelten tok seg tid til bilde og gode ord.

Etter at skistjernen Johannes Høsflot Klæbo hadde gjennomført alle sine løp og stafetter, stadion ble ryddet, og mediadekningen hadde nådd sitt høydepunkt, tok han seg tid til å møte noen av sine største beundrere. Skijentene fra Valdres stilte ham spørsmål som fikk ham til å virkelig tenke seg om før han svarte. Til slutt kom det et solid «Takk sjøl» med Klæbos karakteristiske trønderske aksent.

Klæbos ydmyke svar satte en fin avslutning på arrangementet, og det var tydelig at han satte pris på støtten fra sine fans. Beitostølen kunne dermed avslutte NM på ski med en følelse av fellesskap og takknemlighet, både overfor de utøvende og de støttende.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 4 =