Solbjørg i «Gullrekka» fredag 1.

Solbjørg i "Gullrekka" fredag 1.

Solbjørg Kvålshaugen fra DNT Fondsbu på Eidsbugarden i Jotunheimen gjester Lindmo.

Artikkel og videointervjuer fortsetter under valdreshistoria om «Havfrua».

Langsveien.no annonsørene har bidratt til denne artikkelen; Rein Frå Jotunheimen JVB Vang Auto-Service AS  Joker Ryfoss 

Fredag 1. mars blir «fjellenes frue», Solbjørg Kvålshaugen,å se på hundretusenvis av TV-skjermer rundt om i landet. Den driftige kvinnen, som styrer den velkjente DNT hytta Fondsbu på Eidsbugarden i Jotunheimen, blir gjest hos NRK-programmet «Lindmo». Det blir en begivenhet som skaper forventning og spenning både blant fjell- og TV-entusiaster.

Solbjørg Kvålshaugen, opprinnelig fra Reinli i Sør-Aurdal kommune, har vært en gjestfri vertinne for turister og turgåere i mange år. Hennes positive holdning og gjestfrihet har gjort Fondsbu til et populært stoppested i fjellheimen. Nettavisa Langsveien.no har tidligere gjort flere eksklusive intervjuer med henne, og hennes historier og erfaringer har inspirert mange.

Med røtter i fjellene og hjertet åpent for gjestene, er Solbjørg Kvålshaugen et naturlig valg som gjest hos Anne Lindmo. Hennes historier fra Jotunheimen og erfaringer som vertinne på Fondsbu og Liomseter i Gausdal Vestfjell, vil uten tvil berike programmet og gi seerne et innblikk i livet på en av Norges mest ikoniske hytter.

For de som ønsker å bli bedre kjent med Solbjørg Kvålshaugen og hennes eventyr på Fondsbu, anbefales det å se tidligere videoer med henne på Langsveien.no. Der kan man få et innblikk i hennes liv og virke i fjellheimen, og kanskje også bli inspirert til å legge turen til Fondsbu ved neste anledning.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 11 =