Gratulerer til «Mor go’hjerta»!

Gratulerer til "Mor go'hjerta"!

Omsorgsfulle og go’hjerta Kari Anne Myreng, er den første jenta i Valdres som har tatt svennebrev i  ventilasjon- og blikkenslagerfaget.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«Mor go’hjerta» er en hederstittel for jenter som bryr seg om og for sine omgivelser (Les mer om det her). Kari Anne Myreng fra Leira i Valdres er ei slik jente, som bruker mye av sin fritid og engasjement sitt på «Garasjin». Der bidrar hun i miljøet som gir barn og unge i Valdres et «fristed», hvor de kan mekke, skru og være i et sunt og godt miljø på fritiden sin.

Men, det er ikke fritiden til Kari Anne Myreng dette handeler om. Det har seg nemlig slik at hun etter 5 år med læretid under Aage Solhaug (bildet over), og som leder blikkenslageravdelingen hos Byggmester Ranheim A/S, gikk opp til svenneprøven.

Spenningen var stor for Kari Anne da sensorene kom fra Lillehammer og svingte inn i Kongeveien på Leira 19. april. Men, etter vurdering og «finkikking», samt en god prat med Kari Anne, var det absolutt ingen tvil om at jenta har både den faglige kunskapen og utfører håndverket på en forbilledlig måte.

Gratulerer fra alle Langsveien.no sine lesere og lykke til videre med pipehatter, beslag og ventilasjonsoverganger.

Artikkel og video er produsert med annonsestøtte fra: Vigas- Valdres Industrigulv AS AMFI Valdres Beitostølen Helsesportsenter og Wangensten As

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 + 8 =