Hjerter så stort at det fyller «busslaster».

Oppdag mer om deres visjon og fortsatte innsats for inkludering og godt fellesskap i dette intervjuet. Deres engasjement er så stort at det fyller busslaster! I dette videointervjuet får du et eksklusivt innblikk i drivkraften bak Valdres Gatebil, som ledes av en gruppe dedikerte og hjertevarme enkeltpersoner, med et brennende engasjement for inkludering og fellesskap. William Scott og Rolf-Erik Skyvulstad (bildet over), er to av de fremtredende lederne, og som har vært nøkkelpersoner i å forme Valdres Gatebil, Valdres' motorshow og Garasjin til det det er i dag. Deres innsats har ikke bare satt preg på arrangementene, men har også skapt et trygt miljø for hundrevis av barn og unge til å utforske og dyrke sine lidenskaper og ferdigheter.

Oppdag mer om deres visjon og fortsatte innsats for inkludering og godt fellesskap i dette videointervjuet. Deres engasjement er så stort at det fyller busslaster!

Videointervjuet er gjort med annonsestøtte fra: Fjellvang Transport As Beitostølen Anlegg As www.framreinlag.no Eiksenteret 

I dette videointervjuet får du et eksklusivt innblikk i drivkraften bak Valdres Gatebil, som ledes av en gruppe dedikerte og hjertevarme enkeltpersoner, med et brennende engasjement for inkludering og fellesskap. William Scott og Rolf-Erik Skyvulstad (bildet over), er to av de fremtredende lederne, og som har vært nøkkelpersoner i å forme Valdres Gatebil, Valdres’ motorshow og Garasjin til det det er i dag. Deres innsats har ikke bare satt preg på arrangementene, men har også skapt et trygt miljø for hundrevis av barn og unge til å utforske og dyrke sine lidenskaper og ferdigheter.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − 11 =