«Første gir» og «Jottersen» er STORE på SoMe.

"Første gir" og "Jottersen" er STORE på SoMe.

Sosiale medier (SoMe) er en må ting i dag, om en vil bli sett eller hørt. Guttene bak «Første Gir» Thomas Tufte og Kim Robert Svartdal, og Joakim Ottersen i «Jottersen», besøkte Valdres Motorshow 2024. (Direktelenker til kanalene under videoen) De presenterer seg selv og forteller om litt av bakgrunnen for den enorme suksessen de har på Youtube og TikTok i videointervjuet som er produsert med annonsestøtte fra: EMB Maskin og Valdresbil As Valdresbil-Bobil under. 

Klikke gjerne her, og bruk 2  min,, før du går videre og ser videointervjuet.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty + 16 =