Nytt tilskudd til beredskapen i Valdres.

Nytt tilskudd til beredskapen i Valdres.

Nord Aurdal Brannvesen har innredet og utstyrt en container som raskt kan flyttes der det kreves innsats.

 

Annonsører: Øie Trafikkskole SPAR Beitostølen #Halvorsengruppen Kjell Ove Halvorsen og https://visitgjende.no/

«ILKO» containeren fikk sin debut under beredskapsøvelsen i Holdalsfoss 12. juni.  Containeren er innredet i to deler. Den ene delen har plass til aktuelt utstyr (i videoen er det skogbrannutstyr) og en del for innsatslederne av operasjonen.

Beredskapsleder Ivar Svensson i Nord Aurdal Brannvesen forteller at det er Nord Aurdal kommune som har investert i denne oppgraderingen. Arbeidet med å bygge beredskapscontaineren har skjedd på brannstasjonen og containeren vil kunne brukes der det er nødvendig i hele Valdres.

Det går raskt å flytte innsatscontaineren dit den trengs.
Rommet der innsatslederne kan styre mannskapene uten å stå i vind, regn eller mørke. Beredskapsleder Svensson forteller at rommet også kan brukes til informasjon og annet som trenger «ei lukket dør» bak seg under innsats.
Sommeren står for døra og skogbrannutstyr er plassert i utstyrsrommet.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + fourteen =