Fjølastubben Snøbrettlag inviterer

Fjølastubben Snøbrettlag inviterer til rail-konkurranse midt i Fagernes 3. mars kl. 13.00! På bildet over fra venstre: Bjørn Ranum og Morten Bragerhaug. Foran Toje Rosendal. -Små og store, trente eller utrente, her er alle hjertelig velkommen til "Valdreshovedstaden" med brettet sitt til lørdag, forteller en litt småfrossen men superengasjert Torje Rosendal fra Fagernes handelsstand. Bjørn Ranum og Morten Bragerhaug er godt i gang med forberedelsene og pakker snø rundt railen før de gjør sine første prøvehopp (se videosnutt under). Les mere om Fjølastubben snøbrettlag her

Fjølastubben Snøbrettlag inviterer til rail-konkurranse midt i Fagernes 3. mars kl. 13.00!

-Og, her er det plass til absolutt alle, uansett hvilket nivå du er på.

På bildet over fra venstre: Bjørn Ranum og Morten Bragerhaug. Foran Torje Rosendal.

Bjørn Ranum og Morten Bragerhaug er godt i gang med forberedelsene og pakker snø rundt railen før de gjør sine første prøvehopp (se videosnutt under).

-Små og store, trente eller utrente, her er alle hjertelig velkommen.  “Valdreshovedstaden” er stedet med brett eller ski stil lørdag, forteller en litt småfrossen men superengasjert Torje Rosendal fra Fagernes handelsstand.

Les mere om Fjølastubben snøbrettlag her

 

Rail-konkurranse med Fjølastubben snøbrettlag på Skiferplassen i FAgernes. Foto roy myrland

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × four =