Prinsesse Märthas Louises Fond støtter Ridderdagene

Terapiridning er en av mange aktiviteter under Ridderdagene Foto Jan Arne Dammen

Av Jan Arne Dammen

Fondet støtter tiltak i Norge som gir barn med funksjonshemming glede i hverdagen. Tildeling av midler skjer på Prinsesse Märtha Louises fødselsdag, 22. september.

Ridderdagene på Storedal som arrangeres på Storedal Kultursenter er en videreføring av Erling Stordahls filosofi om økt livskvalitet for funksjonshemmede gjennom aktiviteter i friluftsliv, kultur og natur.

Terapiridning er en av mange aktiviteter under Ridderdagene Foto Jan Arne Dammen
Terapiridning er en av mange aktiviteter under Ridderdagene. Foto Jan Arne Dammen

Under Ridderdagene arrangeres bl.a. «Erling Stordahls Minneritt», et sykkelritt med 4 forskjellige distanser. Rittet er åpen for alle og alle sykkeltyper, inkludert rullestol og barnevogn! Dette er sommerens kuleste familiehelg, med mange morsomme aktiviteter som f.eks. seiling, klatring, terapiridning og Tahirlekene.
– Det var i 2012 Ridderdagene på Storedal ble arrangert første gang. Derfor er det ekstra hyggelig at Prinsessens Fond støtter vårt arrangement for barn/ungdom med funksjonshemninger i 5-års jubileet i 2017.
Vi har mange aktiviteter, men det er kanskje terapiridning som er av spesiell interesse for prinsessen, som selv har vært hesteinteressert siden ungdomstiden og dessuten er fysioterapeut, sier prosjektleder Diane S. Hanisch.

Link til alle mottakere

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × 4 =