Bulldozer i Hell

Bulldoser Hell Bulldozer in Hell maskin foto Roy Myrland Langsveien.no

Hestehoven blomstrer gul og fin over store deler av landet, men i Hell er det større gule saker som pynter grøftekanten. Det er langs fv. 705 i Hell denne litt avdanka kraftkaren er kongen på haugen. Ordet bulldozer er et sammensatt ord fra amerika og i følge Wikipedia blei det brukt i ganske så kraftfulle og truende sammenhenger en gang i verden. Men, “The bulldozer in Hell” er fredelig, fin og gul og minner om en tid med utjevning av terreng og bygging av veier før Skanska og Hæhre entret arenaen for fullt.

Har du tanker om å legge turen forbi “The bulldozer in Hell” er koordinatene under.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − six =