Hjelpemiddelmessen 2017 – Mountain Rally Rullestol

Over 50 utstillere som har vært med på Hjelpemiddelmessa 2017. Foto Jan Arne Dammen

Hjelpemiddelmessen TeVeBu er en årlig messe for å vise brukere, pårørende, helsepersonell, ungdom, ansatte i skole og barnehage og skoleelever hvilke muligheter som finnes. Årets messe har turnert på Østlandet i mai med start i Ekeberghallen 4. mai, fortsatte til Sørlandshallen, Skienshallen og turneen ble avsluttet i Drammenshallen 11. mai.

Styret i LFPS var nesten fulltallig Fra v. Anne-Lise Bekkevold, Unni Grønlund, Rolf Ask. Foran Asbjørn Huka og Vera Fjeld. Foto Jan Arne Dammen
Styret i LFPS var nesten fulltallig Fra v. Anne-Lise Bekkevold, Unni Grønlund, Rolf Ask. Foran Asbjørn Huka og Vera Fjeld. Foto Jan Arne Dammen

Medlemmer av Landsforeningen for Polioskadde i Buskerud er alltid på plass. De er de første man treffer på, da de har ansvaret for registreringen av besøkende. Selvsagt har de også egen stand der det vanket både en hyggelig prat og en kaffekopp.

50 utstillere

Norges ledende leverandører av hjelpemidler presenterte det nyeste av hjelpemidler innen en rekke områder, blant annet bevegelseshjelpemidler, løft og forflytning, hygiene, IKT og syn og hørsel. I år var det over 50 utstillere som har vært med. At messen er populær var tydelig i Drammen der det var kø tendenser i hallen til tider.

Over 50 utstillere som har vært med på Hjelpemiddelmessa 2017. Foto Jan Arne Dammen
Over 50 utstillere som har vært med på Hjelpemiddelmessa 2017. Foto Jan Arne Dammen
Haglebu fjellstue

Mountain Rally rullestol, fanget vår oppmerksomhet. Dette var stedet for de som ønsker en aktiv fjellferie. Er du rullestolbruker, så er det ingen hindring i å oppleve naturen på Haglebu. Mountain Rally rullestol er et arrangement i samarbeid mellom Haglebu Fjellstue og Håptimistforeningen.
– Dette arrangementet går av stabelen på Haglebu Fjellstue i Eggedal 28.juni 2017! Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å få oppleve fjellet, uansett funksjonsnivå, sier Marie Hav Lundkvist fra Håpptimisten.

På Hjelpemiddelmessa 2017 var representanter fra Mountain Rally Rullestol Fra v. Thea Øen, Marie Hav Lundkvist og Mona Olsen. Foto Jan Arne Dammen
På Hjelpemiddelmessa 2017 var representanter fra Mountain Rally Rullestol Fra v. Thea Øen, Marie Hav Lundkvist og Mona Olsen. Foto Jan Arne Dammen

Les mer på www.haglebu.no
www.haptimistforeningen.com

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 − two =