Fenomenale bilder

Monica Elstad Klingenberg MK Hobbyfotografen LArvik

“Alle” tar bilder om dagen med mobilen eller digitalkameraet, men, fleste bildene blir nok fort glemt eller gjemt inne i en telefon eller på en Pc.  Monica Elstad Klingenberg eller “MK Hobbyfotografen” (bildet over) i Larvik tar helt unike og flotte bilder både sommer og vinter. Hun tar seg tid til å “jobbe” med bildet både før og etter hun har trykket på knappen, på sin ferd ved  kyst eller i innland helt sør i Vestfold. Dermed blir også det ferdige fotografiet virkelig et “verk” som fortjener å henge på en vegg i enten ei hus, hytte eller offentlig sted. Monica sine bilder er tilgjengelige på Facebokk kontoen hun har, eller kjøpe direkte fra henne på f. eks Søndersrødtunet hvor hun ble foreviget midt i sin egen salgsutstilling her om dagen.

Facebookside: Monica Elstad Klingenberg MK Hobbyfotografen LArvik

Bilder monica elstad klingenberg
Kontaktinfo til Monica Elstad Klingenberg.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 3 =