Bød på diktlesing, sang og musikk på boklansering

Bød på diktlesing, sang og musikk på boklansering

Det var fullt hus og god stemning på Skjenkestua i Drammen da drammenseren Magnus Jagland Kjeldsen lanserte sin ferske diktsamling. Førsteopplaget er allerede solgt og det er bestilt flere bøker fra forlaget.
– Det var en herlig god følelse da bøkene kom fra trykkeriet. For det å sitte med sin egen diktsamling var stort. Og det som skjer nå, med så mye folk som har møtt opp er helt ubeskrivelig, sier Magnus mens han signerer bøker og slår av en prat med kjøperne.

Det var riktig trivelig da Magnus Jagland Kjeldsen leste noen av sine dikt under boklanseringen. Foto Jan Arne Dammen
Det var riktig trivelig da Magnus Jagland Kjeldsen leste noen av sine dikt under boklanseringen. Foto Jan Arne Dammen
ADHD ingen hindring

Magnus leste flere av sine dikt akkompagnert av Kjell Aubert og Dag Einar Aasen i Provinsen, som hadde satt melodi til diktene. Det var stemningsfullt og vakkert og vi så mange blanke øyne under denne seansen. Når vi vet at Magnus har ADHD og dysleksi så er det imponerende hva han har fått til. ADHD ingen hindring står det på visittkortet hans, og med denne diktsamlingen viser han vei for andre.
– Du får til det du vil, det tar bare litt lenger tid, sier Magnus som takker Kjell Aubert for all hjelp og støtte underveis med diktsamlingen.

Noen av diktene ble akkompagnert av Kjell Aubert og Dag Einar Aasen i Provinsen. Stor takk til Kjell som har vært til stor hjelp underveis, sier Magnus. Foto Jan Arne Dammen
Over 400 dikt

Det siste året har Magnus skrevet over 400 dikt og rundt 70 er med i denne boken. Han forteller at smarttelefonen er en god venn, og det er den han benytter til å skrive ned sine dikt. Inspirasjonen får han i naturen, egne inntrykk og bilder som dukker opp på Facebook.

Flere av hans dikt er det også laget flotte bildetrykk av. Disse vil han stille ut og selge på den Inter kulturelle utstillingen «Usensurert» i Oslo fra mandag 27. november. Utstillingen varer fram til 3. desember. Vi slutter med et av han dikt:
Ordblind
Han var
ordblind
kunne ikke
skrive

men én ting
kunne han
se

han så
kjærligheten
i den enkle
poesi.

Magnus signerte bøker så blekker sprutet.

Boka er utgitt av Kulturforlaget BRAK

Tidligere omtale

En stolt tvillingsøster Marianne viser fram boka sammen med dikteren Magnus.

 

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − 14 =