Takk Petter Northug jr.- Bildeserie fra World Cup Drammen

Takk Petter Northug jr.- Bildeserie fra World Cup Drammen

Onsdag 12.desember 2018 offentliggjorde en gråtkvalt Petter Northug jr. at nå var toppsatsingen slutt. En eventyrlig skikarriere var over og en ting er sikkert, vi kommer til å savne han. Vi får vel neppe en større skistjerne igjen. Ordene «Barneskirenn» og «Kor vart de tå dæm?» vil vi huske.

Skikongen

Petter Northug jr. har siden han slo igjennom i 2006 satt farge på langrennssporten. Han har vunnet tretten VM-gull, hvorav sju av dem er individuelle, og han har vunnet alle VM-distansene. I tillegg har han to OL-gull og 38 enkeltseire i verdenscupen, og han vant verdenscupen sammenlagt i 2009/2010 og i 2012/2013.


Petters siste verdenscupseier kom i Drammen 2016.

Av Jan Arne Dammen

Bildeserie

TAKK PETTER NORTHUG JR.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 4 =