Cathrines bil ble påkjørt – fører stakk av

Cathrines bil ble påkjørt  - fører stakk av

Cathrine Bergan fant bilen sin på parkeringsplassen med bulk og hvite riper i siden da hun kom ut fra et møte i Drammenshallen. Bilen stod på parkert på HC parkeringen ved Marienlyst stadion. Men før det hadde hun vært på behandling ved Drammen Fysioterapi i Vårveien i Drammen. Så påkjørselen kan også ha skjedde der, men skaden ble oppdaget på Marienlyst. Det er en lys muligens hvit bil som i dag kjører rundt med røde striper.

Aktiv dame

Cathrine har MS men er ei aktiv dame, hun spilte tidligere fotball på damelaget til Tranby IL. Planen nå er å begynne med fekting i Drammen fekteklubb, som jobber med å få til en paragruppe. Hun er også medlem av Norges Handikapforbunds ungdomsgruppe (NHFU).
– MS sykdommen har gått gradvis på og det var etter en skiulykke i 2016 at rullestolen ble min venn. Bilen har jeg hatt siden jul og det har gitt meg en helt ny hverdag, men nå er det bare trist. Det er ikke noe artig å kjøre rundt med skadet bil, sier hun tydelig lei seg, forteller hun.

– Alle har forsikring, men det er jo en egenandel som må betales. Jeg er både fortvilet og lei meg for jeg vet ikke hvor jeg skal ta pengene fra. For det koster å være syk, sier Cathrine.
Fortvilet

Hun har kontaktet politiet, som ikke kunne hjelpe. Bildet hun la ut på Facebook har spredd seg og både Lierposten og Drammens Tidene har vært i kontakt med henne.
– Alle har forsikring, men det er jo en egenandel som må betales. Jeg er både fortvilet og lei meg for jeg vet ikke hvor jeg skal ta pengene fra. For det koster å være syk, sier Cathrine.

Meld deg!

Hun ber den som har gjort det om å melde seg, slik at vedkomne kan gjøre opp for seg.
– Gleden jeg hadde ved å endelig kunne kjøre egen bil er borte. Nå håper jeg den som har kjørt på bilen min har jævlig dårlig samvittighet og er voksen nok til å ta kontakt med meg, avslutter hun. Og legger til at alle kan være uheldige, men det går an å legge igjen en beskjed.

Vi håper det ordner seg for Cathrine Bergan

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − 3 =