Stiftelsen VI – Mountain Rally Rullestol

Stiftelsen VI - Mountain Rally Rullestol

Mountain Rally Rullestol ble i år arrangert for tredje året på rad ved Haglebu Fjellstue. Målet med Mountain Rally Rullestol er å inspirere til naturopplevelser og la deltagerne i praksis får prøve å seg å komme seg ut i terrenget, men riktige hjelpemidler. I år var det Morten Djupvik fra Stiftelsen VI som holdt åpningstalen.

Betyr mye for mange

I sin åpningstale hilste Morten fra Ole Einar Bjørndalen som vil være med ved en senere anledning. Han gav Mona og den jobben resten av arrangørstaben legger ned på Haglebu gode ord og var sikker på at dette betyr veldig mye for veldig mange.
-Jeg blir rørt når jeg ser hva som er lagt ned av arbeid for at alle skal få like muligheter. Nå har jeg sett og hørt historien til Mats Bjerknes som kjører bilcross med joystick, det er både rørende og imponerende. Faren som har mekket og skrudd, det er rett og lett imponerende, sa Morten Djupvik.


Mats Bjerknes som er den enste i verden som kjører bilcross med joystick. Bilen, den spesialbygde Nissan 350Z med 280 hk imponerte alle.

Stiftelsen VI

– Stiftelsen VI kom i stand etter initiativ fra Kjell Inge Røkke og Aker. Stiftelsen VI jobber for å gi funksjonshemmede like muligheter til et fullverdig liv, og ingen skal føle utenforskap. Vi ønsker å inkludere alla og gi alle like muligheter. Vi vet at mange med funksjonshemninger føler utenforskap og det ønsker Stiftelsen Vi å gjøre noe med da vi tror at deltagelse og mestring er viktig for alle, sa Morten .

Lykke til

Han takket fra Stiftelsen VI arrangørene, sponsorene, leverandører og samarbeidspartnerne som bidrar til dette flotte og meningsfulle arrangementet. Til slutt ønsket han alle en fin dag og lovte å ta dette med seg inn i Stiftelsen VI for om mulig bli med ved neste anledning.

Da begav vi oss opp i rallyløypa og her er det Anders Nupen Hansen fra LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) som blir intervjuet av rallyspeaker Jan Erik Thaulow. Foto Jan Arne Dammen

Les mer om Stiftelsen VI her

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 5 =