Sa ja på toppen av Norge! 

Sa ja på toppen av Norge! 

Foto og tekst: Human-Etisk Forbund

Maja Pettersen og Thore Skarsbø giftet seg 06. juni på toppen av Norges høyeste fjell. Sammen med et brudefølge på 25 gjester besteg de Galdhøpiggen i 4 minusgrader og opptil 11 sekundmeter vind.  Det var ikke mye sikt, men følget var fast bestemt på å nå toppen for å feire kjærligheten.

Med på turen var Madeleine Cederström, vigsler i Human-Etisk Forbund. På 2469 meters høyde talte Madeleine til paret
–  Vi er samlet her for å feire det vakreste som finnes. Det som får oss til å ville bestige de høyeste fjell og gå over de dypeste avgrunner. Finnes det noe mer magisk?

Brudefølget etter vielsen.

Madeleine kunne erklære Maja og Thore for rette ektefolk å være til stor jubel fra gjestene. Champagnen ble sprettet og “You raise me up (so I can stand on mountains)” strømmet ut av en bærbar høyttaler.

–  Human-Etisk Forbund har vigselsrett i hele Norge, og det inkluderer jo også den høyeste fjelltoppen, så da brudeparet kontaktet oss sjekket vi straks med vigslerne våre – dette måtte vi jo bare få til!, sier seremonisjef i Human-Etisk Forbund, Tale Pleym.

Det er ikke mange som gifter seg på toppen av Galdhøpiggen. Human-Etisk Forbund er svært glade for at de har muligheten til å realisere drømmen om et bryllup hvor som helst i landet.

Maja og Thore forteller at dagen ble akkurat som de hadde håpet, og at det føltes litt ekstra flott å si ja på Norges tak.

Foto og tekst: Human-Etisk Forbund


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − eight =