Dagens bobil. -Rørleggerhjelp langs veien.

Dagens bobil. -Rørleggerhjelp langs veien.

Aldri før har det rullet så mange bobiler langs veiene som i år. Doningene er av forskjellige årsmodeller og  det hender de trenger “nødhjelp”.

Bildet over: Rørlegger mester Tor Arild Jensen sammen med yngstemann Pål.

Det har aldri før vært så mange bobiler på på lille Dombås, som i sommer. Til tider blir det litt “småkaos”. men merkelig nok har det stort sett gått bra, i flg. bil-servicepersonell lengst oppe i Gudbrandsdalen. Foto: Roy Myrland

Med vann og avløp på kjøkken og bad, som ei middels hytte, er det da veldig kjekt med rørleggere som har sommeråpent.

På trafikk knutepunktet Dombås, er det Lesja Rør A/S i rørleggerkjeden Rørkjøp, som leverer både service og deler om VVS anlegget i bobilen streiker.

Det er brødrene Erik og Pål Jensen som styrer butikken de har tatt over etter sin far, rørleggermester Tor Arild Jensen. Bedriften ble startet opp i 1978 og sysselsetter i dag de to brødrene pluss en lærling. Tor Arild Jensen trives best med restaurering av eldre biler og laksefiske i sitt kjære trøndelag nå, etter at han overdro firmaet til sønnene for 7 år siden.

Lesja-bygda trenger vann til grasproduksjonen sin. Kilometervis med rør og skikkelige vannspredere sørger for irrgrønt og saftig gras i fjellbygda. Foto Roy Myrland

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × four =