Fotoglede – med Atle Kristian

Fotoglede - med Atle Kristian

For Atle Kristian Kolbeinsen er fotoapparatet en fast følgesvenn. Med bil og rullestol reiser han rundt med sin Canon på jakt etter motiver. Fotografering har vært hans lidenskap i omtrent 20 år og med fotoapparatet skuddklart er han i sitt ess.

Motivasjon

– Har jeg en dårlig dag, så ligger fotoapparatet der som en motivasjon til å komme ut i naturen, sier Atle Kristian og vi er så enige. Fotohobby er som et kinderegg: Du kommer ut, har fokus på det positive og glemmer litt det negative og i tillegg har du redigeringsjobb når kvelden kommer.

Nå er det ikke bare speilreflekskamera han har i bagen, også en fotodrone er med. Slik blir det fine panorama og oversiktsbilder av. Portrettfotografering er også noe han sysler med. Til dette stiller ofte hans assistenter velvillig opp som modeller. I 2019 startet han opp enkeltmannsforetaket Atle Kolbeinsen Foto
-Hovedgrunnen til at jeg startet firmaet var for å få RO1 sertifisering til droneflyving, men ønsker jo selvfølgelig å få solgt bildeprodukter også, sier han.

BPA

Atle Kristian er fra Bergen og ble født med ryggmargsbrokk. Lærte å gå gjorde han når han var 3 år og i ungdomsåra ble det mange operasjoner og etter noen år med krykker er rullestolen fremkomstmiddelet.


I dag bor han på Stabekk og jobber som basekoordinator for 3.trinn på Høvik skole SFO, noe han har gjort i 14 år. Men forteller at neste år flytter han til Bergen der han har sine røtter.
– Der har jeg kjøpt meg leilighet som jeg har fått spesialinnredet for å gjøre hverdagen litt enklere. I dag har jeg 20 timer med BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse), det er det ikke sikkert jeg får i Bergen. Derfor har det vært viktig for meg å kunne være med og komme med ønsker og krav i byggeprosessen, sier Atle Kristian.

Ta kontakt om du ønsker deg et portrettfotografi, naturbilder eller har behov for et dronefoto.

Noen eksempler
Dronebilde fra Eidsnes

Låtefoss sommeren 2020

Se flere av hans bilder her på atlekristian.com

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve + twenty =