Erling Stordahls Minneritt 2021 – Ridderdagene på Storedal

Erling Stordahls Minneritt 2021 - Ridderdagene på Storedal

Coronaviruset satte en stopper for Ridderdagene i fjor, men nå ser det lysere ut og arrangørene inviterer til Ridderdagene 2021 fra lørdag 21 til søndag 22.august. Aktivitetene vil skje fra Storedal Kultursenter i Skjeberg.

Det vil bli trugeløp, vikingaktiviteter, ponniridning, Dog Run – et sosialt turløp med hund.

På grunn av Covid-19 og en fortsatt uforutsigbar smittesituasjon vil Ridderdagene i år bli nedskalert. Det blir bl.a. ikke teltleir på Storedal denne gangen, men alle som skal overnatte innlosjeres på hotell.

«Fra mørke til lys»

– Sykkelrittet «Erling Stordahls Minneritt» er flyttet til søndagen, og de aktivitetene vi på en forsvarlig måte kan arrangere skjer også på søndag. Dagen før, lørdag kveld, blir teateroppsetningen «Fra mørke til lys – fragmentert av et liv» satt opp i amfiet ute på Storedal. Forestillingen handler om Erling Stordahl´s liv og kamp for tilværelsen, og om veien til et verdig og godt liv som Synshemmet, forteller prosjektleder Diane S. Hanisch.

Fra teateroppsetningen «Fra mørke til lys – fragmentert av et liv» i amfiet på Storedal. Foto Jan Arne Dammen

Påmelding skjer på Ridderdagenes egen nettside: www.Ridderdagene.no under linken «påmelding Ridderdagene 2021». Under Program/info 2021 finner du viktig informasjon til deg som deltager.

– Her får du løpende informasjon i løpet av våren og sommeren, slik at du hele tiden vil få informasjon om Ridderdagene og om det vil skje endringer. Uansett, skynd deg og meld deg på, husk at også søsken/venner kan melde seg på, sier Diane.

Har du spørsmål eller spesielle ønsker, ta gjerne kontakt via vår e-mail: ridderdagene@gmail.com

Diane S. Hanisch og Elise Tingulstad Nore er klare til å svare på spørsmål.

Følg også med på Facebook Ridderdagene på Storedal og Instagram #Ridderdagenestoredal. Legg gjerne ut egne bilder med hashtag #ridderdagene

– Vi gleder oss til å få din påmelding og krysser fingrene for at vi sees i august. Og i Coronatiden sier vi, «det går over». Hold deg frisk og gled deg til Ridderdagene, avslutter Diane S. Hanisch.

Valgfri distanse på Erling Stordahls Minneritt – 5 km, 10 km, 20 og 40 km
Arkivfoto fra Ridderdagene 2018. Foto Jan Arne Dammen

Mer info på www.ridderdagene.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 4 =