Keeperlegende på Rogne Stadion.

Keeperlegende på Rogne Stadion.

Snøen ligger fortsatt dyp rundt Rogne Stadion i Øystre Slidre. Men, på kunstgresset har det vært aktivitet i flere uker allerede.

Videointervju i bunn av artikkelen. 

Denne helgen har keeperlegende Morten Bakke (i midten på bildet over), vært på besøk, for å trene keepertalenter i øvre Valdres.

Morten Bakke har bla. voktet Molde FK’s mål i 10 sesonger, i sin solide fotballkariere. Klubbene Vålerenga, Raufoss, Wibeldon og det norske landslaget har han også akslet draktene til.

To av Valdres sine dyktige fotball talenter, keeperne Martin Opheim Østli fra Bagn IL (til venstre på bildet over) og Eirik Mørstad Bråthen fra Øystre Slidre/Rogne IL (til høyre på bildet over), lærte mye og fikk både strekt og kasta seg skikkelig under treningsøktene.

Full innsats. Martin Opheim Østli fra Bagn IL holdt varme i den kalde vårlufta.
Full innsats. Martin Opheim Østli fra Bagn IL holdt varme i den kalde vårlufta.

Morten Bakke er full av gode fotballminner og fortalte også gode historier fra sin fotball-karriere på Rogne stadion. -Kampen mot Real Madrid, med Molde i Champions League i 1999, husker jeg spesielt godt. Roberto Carlos hadde en helt grei venstrefot, for å si det sånn. Den gang på Estadio Santiago Bernabéu, tapte vi 4-1. Andre lag i gruppa vår var Olympiacos og Porto. Kongepokalene med Molde i 1994 og Vålerenga i 2002 er også uforglemmelige minner.

-Helt til slutt vil jeg spesielt fremheve guttene jeg har trent her. De er store talenter og virkelig dedikerte til idretten sin. Dessuten takker både jeg og kjæresten min ydmykt for opplegget rundt denne weekenden. Beitostølen med flotte boforhold og vidunderlige løyper på Flye, pluss Øystre Slidre/Rogne IL sitt proffe opplegg, frister oss lett til å komme hit igjen å ha keeperskole.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − six =