Gode nyheter!

Gode nyheter!
REEN effektiviserer og moderniserer avfallshåndtering.
Pressemelding:
Teknologiselskapet REEN, fra Larvik, kjøper finske Enevo Group

Bildet over: Bjørn Erik Brandsæter Helgeland. Styreleder REEN. 

Oppkjøpet vil styrke REENs posisjon innen teknologiløsninger som skal bidra til å effektivisere og modernisere avfallshåndtering over hele verden.
REEN AS utvikler programvare- og sensorteknologiløsninger for å effektivisere avfallshåndtering.

REEN as er ett spinn-off selskap av Europas nest største telematikkselskap, ABAX Group. Enevo Group er en verdensomspennende pioner innen utvikling av sensorteknologi og dynamiske ruteløsninger for avfallsindustrien. Nå forenes kreftene for å danne en større aktør innen samme segment. Målet er å bidra til å effektivisere og modernisere avfallshåndteringsoperasjoner.

Med flere patenterte volumsensorer av ytterste kvalitet og den unike kunnskapen som Enevo har bygd opp i mange år, kombinert med at REEN vokser raskt innen ressursvertikalen i Norden, vil dette oppkjøpet legge til rette for videre vekst. Dette markerer starten på å bygge en gruppe med muligheter til å innovere og introdusere nye forretningsmodeller i fremtiden.

– Vi er veldig fornøyde med at vi i REEN får selskap av det talentfulle Enevo-teamet for å videreutvikle løsninger av høyeste kvalitet for logistikk rundt avfallshåndtering, sier Bjørn Erik B Helgeland, arbeidende styreleder i REEN as.

– REEN som ny eier vil forbedre mulighetene våre for å fortsette å investere i teknologiutvikling og verdiskaping til vår felles kundebase globalt. Vi ser frem til dette neste kapittelet for Enevo og REEN, og går sammen for å danne en sterk global aktør innen avfallshåndteringsteknologi, sier Fredrik Kekalainen, grunnlegger av Enevo Group.
Eksisterende kunder og løsninger i bruk påvirkes ikke av oppkjøpet.

Gruppen vil fortsette sin europeiske virksomhet fra kontorene i Larvik – REEN as, Espoo i Finland – REEN Technology oy og Nottingham i Storbritannia – REEN uk, mens den nord-amerikanske virksomheten fortsetter å operere under Enevo, Inc. fra Boston (USA).

Den nye gruppen støttes av nordiske og europeiske ledere innen avfallshåndtering og telematikkindustri: Norsk Gjenvinning Group og ABAX Group.

Kontakt:
Bjørn Erik Brandsæter Helgeland
Styreleder
+47 980 71 000
beh@reen.com

Kan være et bilde av Bjørn Erik Brandsæter Helgeland og tekst som sier 'Love it Own it Get the job done'
Kan være et bilde av 9 personer, deriblant Roy Edgar Hogstad og Kim Hette, folk som står, innendørs og tekst som sier 'REEN Love it. Own it. Get the job done NOREE ORZE DOWAR'
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × five =