Konkrete og tydelige svar fra Trygve i Øystre Slidre

Konkrete og tydelige svar fra Trygve i Øystre Slidre

Trygve Slagsvold Vedum, senterpartiets statministerkandidat, besøkte Valdres 1. juli. -Da kom det konkrete og tydelige svar.

Artikkelen fortsetter under videointervjuene.

Første stopp var i Øystre-Slidre der han møtte partifeller fra hele dalføret (bildet over). Den lyttende og engasjerte partilederen storkoste seg i sin fars hjemkommune, der han både informerte og svarte utfyllende på de temaene som ble presentert. Videre program for dagen var stølsbesøk i Vestre Slidre og befaring i Fagernes ang. E 16 utbyggingen.

Marit Andrisdotter Kvam (SP) og Bergljot Oldre (SP) var de første til å både informere og utfordre partilederen sin. De to var spesielt opptat av bosetning og finansiering av det. Ordfører i Sør Aurdal, Marit Hougsrud (SP) fortalte at kommunen der hadde sendt ut 100 forespørsler ang hus som stod tomme og hvordan eierne event. så for seg fremtidig bruk. Der var det kommet flere positive tilbakemeldinger og muligheten for «lys i vinduene» i noen flere hus der er til stede.

Ordfører i Øystre Slidre, Odd Erik Holden(SP) la fram at eks Beitostølen er et pressområde på boliger og at ikke alle er på jakt etter hus å kjøpe.  Leiligheter for både unge og voksne var tydelig en mangelvare i hele Valdres.

Ordfører i Vestre Slidre, Haldor Ødegård (SP), hadde en lyttende og interessert partileder på «skolebenken» da han la fram synspunkter og behov i forhold til fylkesveier.

Ordfører i Etnedal, Linda Mæhlum Robøle (SP), presenterte utfordringene med at rettsapparatet vårt blir tappet og fjernet fra distriktene.

Knut Arne Fjelltun (SP) er ordfører i Nord Aurdal. Han var opptatt av å skaffe til veie flere boliger og at staten burde komme inn med finansieringsordninger for å stimulere. -Folk vil være her. men vi trenger flere og varierte boliger å tilby både på Fagernes og i bygdene.

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − twenty =