Strikkelapper, strikkeomtanke, strikkegenser og strikketreff!

Strikkelapper, strikkeomtanke, strikkegenser og strikketreff!

Ann Kathrin Bryn er ei fenomenal «strikkedame». Pinnene klirrer både seint og tidlig ved Einafjorden, der hun bor. Både venner, kjente eller helt ukjente kan glede seg over hennes stikkeferdigheter. Mye av det Ann Kathrin Bryn strikker er egenkreerte ting.

Den offisielle akkevittgenseren  (bildet over) er tegnet og strikket  av Ann Kathrin. Den laget hun hun til konkurransen, som ble arrangert av Norske Akkevitters Venner i 2019 og som hun vant! Les artikkelen som forteller det meste om «aquavite-bunaden» og konkurransen her.

Til daglig nå er det små strikkelapper lapper i ull, som står i fokus. De sender hun til ei av «Ull&omtanke» sine grupper, som som organiserer sammensying av ulltepper til kreftbehandlede.

Men, akkurat nå i august 2021 er det strikketreffet på Biri neste helg som står i fokus for den «strikkegale». Der samles ca. 100 personer med samme «lidelse»» i alle aldere og kjønn, for å utveksle erfaringer, mønster og annen stikkelrelatert kunnskap og morro. -Det er fortsatt plass til flere på treffet, så er det noen som har lyst til å møte likesinnede, er det bare å ta kontakt via Fb gruppen, forteller hun.

Ull&omtanke Valdres

Om strikketreffet på Biri 21. august.

Detaljer om strikketreffet:
-Treffet har mange flotte foredragsholdere og butikker.
-Hit kommer;
MarionR – foredrag om tåoppsokker💚
Nina Granlund Sæther – foredrag om votter💜
Mange flotte butikker.. med bøker, garn m.m
Prisen er 700,- som inkluderer kaffe/te m/kake, lunsj med drikke og flotte foredrag.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 − 1 =