Forbilledlig toppidrettsmann (med video).

Forbilledlig toppidrettsmann (med video).

Stort sett har toppidrettsfolk mer enn nok med seg sjøl og sitt. Så er ikke tilfelle med Martin Røsrud graven fra Helgeroa.

Se videointervju her eller i bunn av artikkelen

Den 22 år unge mannen er helt i toppen av norgeseliten Compak Sporting (lerdueskyting red.anm). Han er også lærling, som barne og ungdomsarbeider ved Stavern skole. Mesteparten av fritiden går med til trening og konkurranser, for å holde seg i norgestoppen innen idretten hans. Det som er igjen av «våken tid», av døgnets 24 timer, bruker han på barn og unge i nærmiljøet på Brunlanes Jeger og Fiskeforening sitt anlegg. Der lærer han (sammen med flere andre ildsjeler red.anm.) unge helt ned i 10-12 års alderen om fiske, jakt og friluftlivets gleder, pluss det å håndtere våpen og konkurrere med det.

14. og 15. august deltok Martin Røsrud Graven sammen med klubbkamerater i Brunlanes Sports Skyttere, i NM på Sokna. Der havnet han og laget hans, med Tom Nalum og Magne Gusland på 1. plass utav 35 andre lag. I den individuelle konkurransen, med 192 deltagere, ble det det 3. plass til Martin Røsrud Graven med sine to lagkamerater foran seg på pallen.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − seven =