Fram for Larvik, eller Larvik for Fram?

Peder E. Farmen bildet over i Fram Larvik Fotball er en ivrig ildsjel i klubben sin. Han og klubben har også et forbilledlig og godt samfunnsansvar for å bidra og bygge lokalsamfunnet rundt fotballen.

(Artikkel og fotoserie fortsetter under videoen med ordfører Erik Bringedal, styreleder i REEN A/S Bjørn Erik Brandsæter Helgeland og arrangør Peder E. Farmen)

 

25. august inviterte Peder E. Farmen og fotball-klubben, sammen med Sparebanken Sør-Øst til seminar (mer om Larvik framforalt her) i restaurant «Pakkhuset». Der møttes folk fra politikk, kultur, idrett, næringsliv og lydhøre gjester, som fikk oppleve framoverlente og dyktige foredragsholdere (se listen under).

 

Foredragsholder Bjørn Erik Brandsæter Helgeland fra REEN A/S og arrangør Peder Farmen fra IF Fram.

Ordfører Bringedahl (H) deltok og innledet treffet. Arrangør Peder E. Farmen (til høyre på bildet over) var storlig fornøyd med både frammøte og foredragsholdere i restauranten «Pakkhuset» og arrangør.

//www.langsveien.no/wp-content/uploads/2021/08/IMG_0369.jpg» alt=»» width=»1600″ height=»1067″ /> Forventningsfulle og nysgjerrige på hva som ville bli presentert. Fra venstre: Ole Johnny Christiansen, Jarle Myrdam, Frode Aarsten (alle tre fra Toyota Larvik) og Morten Schau fra Mediasystem A/S.

Deltagere
Program og foredragsholdere
Program og foredragsholdere
Program og foredragsholdere
Program og foredragsholdere.
Losskøyta stortrivdes på fjorden i nord-østen.
Møtet var ytterst på bryggekanten i Larvik.
Erik Røed Larsen, Ph. D. Head of resrarch, Housing lab, Oslo Met var første foredragsholder på scenen.
Lydhør forsamling.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 − four =