Inspirerende og bærekraftig ledelse.

Inspirerende og bærekraftig ledelse.

Leder for kreftfaglig avdeling i Kreftforeningen, Jon Kirknes (til høyre på bildet over), var sammen med andre ledere i Kreftforeningen i Larvik for å høre på Bjørn Erik Brandsæter Helgeland (til venstre på bildet over). Se og hør hvordan det møtet gikk i videointervjuet under.

Bjørn Erik Brandsæter Helgeland er styreleder i REEN A/S og en av gründerne av ABAX A/S. Han er også forfatter og gav nylig ut boken «Sammen. -Jakten på stemningen, samholdet og samarbeidet». Medforfatter er Bjørn Nervik.

Hvordan Bjørn Erik Brandsæter Helgeland sin lederstil fungerer og hva han mener er grunnleggende, er flere og flere ledere interesserte i å høre mer om. Leder for kreftfaglig avdeling i Kreftforeningen, Jon Kirknes, sammen med andre ledere i Kreftforeningen til REEN og ABAX lokaler, for å bli inspirert om både bærekraft og ledelse nylig.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × one =