Strandingarna leverte til 6. på terningen og «eide» Byfanten!

Strandingarna leverte til 6. på terningen og "eide" Byfanten!
Endelig er Rakfiskfestivalen på Fagernes i gang og Rakfiskgeneral Håvard Halvorsen (til venstre på bildet over) er både lettet og glad for igjen å kunne ta imot tusenvis av gjester i Rakfiskløypa.

Etter at festivalens boder åpnet torsdag formiddag og duoen Glimmer hadde «varmet opp» publikum i Lavoen på kvelden, entret endelig  valdresbandet  Strandigarna scenen. Lars Iscahsen Jemterud (i midten på bildet over) sine fengende melodier og solide tekster har fått et solid «tak» på både unge og voksne valdriser. Bandet er et «sikkert» kort å starte festivalen med og ca. 650 publikummere stortrivdes når allsangen runget og «bygdemusikken» fylte Lavoen.

Strandingarna på scenen i kveld bestod av: Lars Endre Strand, vokal (til høyre på bildet over). Lars Isachsen Jemterud, bass. Vemund Strand Aspeggen  gitar. Erik Haugen, trommer og Lars Andre Kvistum på tangenter. Torgeir Bolstad hadde gjesteopptreden på bass og var med å løfte «trykket» enda et par hakk.

Program for Rakfiskfestivalen 2021

NRK sin direktesendte rapport fra Lavoen torsdag kveld starter 8:44 ut i sendingen her

Strandingarnas siste låt «Mesterbrev»

Fotoserie fra Strandingarna sin opptreden i Lavoen under Rakfiskfestivalen 2021 følger under:

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 1 =