Fra Norsk Rakfiskfestival i ord og toner med Per Christian Ellefsen og «Flash mob koret». -Frøydis Tågerud, Edgar Linn, Fred Kuyper, Kjell Ivar Fossnes, Asta Waale og Thomas Sønes (med full fyr i tønna) er også med i artikkelen.

Fra Norsk Rakfiskfestival i ord og toner med Per Christian Ellefsen og "Flash mob koret". -Frøydis Tågerud, Edgar Linn, Fred Kuyper, Kjell Ivar Fossnes, Asta Waale og Thomas Sønes (med full fyr i tønna) er også med i artikkelen.

Årets store overraskelse på Norsk Rakfiskfestival var «Flash mob koret», under ledelse av Monica Korsli Solberg, som framførte «Halleluja» i bakgården og fra svalgangen, til Fagernes Landhandel lørdag 6. november.

Før du leser og ser videre.. Det koster kun kr. 1 pr dag og abonnere på Langsveien.no 

Rett før kl 12.oo begynte det å klinge gitartoner fra Jostein Halden sin gitar, og etter hvert så strømmet det på med korsangere som sang for full hals utover Rakfiskløypa. Den store overraskelsen var at ingen ringere enn Per Christian Ellefsen (bildet over) , som fremførte dikt fra balkongen (ca 6:40 ut i videoen nr. 1 under).

Konserten ble filmet av Fred Kuyper (til venstre på bildet over), sammen med Kjell Ivar Fossnes fra Seniorgjengen på Fagernes .
Voldsomme framtidsplaner

Se og hør gjerne også hele intervjuet med poet Per Christian Ellefsen, korsjef Monica Korsli Solberg, gitarist Jostein Halden og koristene Kristina Gyllensvärd og Silje Heland. (Video nr 2 under)

Frøydis er der hele året.

Frøydis Tågerud (bildet over) driver motebutikken «Franita» på Fagernes og har solid med besøk under Rakfiskfestivalen, men når mørket senker seg og faklene lyser opp i valdreskvelden, nærmer det seg stengetid i den velassorterte damebutikken med egen herreavdeling også. Herreavdelingen er for at rastløse menn skal kunne sette seg ned, så damene kan få handle i fred. Det serveres kaffe og mannfolklektyren , som Biltemakatalogen osv., ligger på bordet.

Full fyr i tønna.

«Kramkaren» Thomas Sønes fra Gjøvik og Baalstedet.com, var en av de mange utstillerne som hadde  «eventyrlig» salg under Norsk Rakfiskfestival 2021. Se og hør mer om den «geniale» røykfrie båltønna i videoen under. (video nr 3 under)

Tid til prat blant god mat

Edgar Linn fra Wangensteen hadde en av Rakfiskløypa sin mest velassorterte utsalg. Det bugnet med delikatesser tre hele dager til ende og Asta Waale fra Helgeroa var ei av de som slo av en prat på standen. Det antas at ca 35000 mennesker var innom Fagernes og Norsk Rakfiskfestival denne helgen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × one =