Trygt og behagelig i expressfart hver eneste dag

Trygt og behagelig i expressfart hver eneste dag

Om en skal hjem eller bort, til eller fra,  før eller etter, så er det som regel en del kilometer som skal gjøres unna nå i jula. Og det skjer ofte i ekspressfart.

Expressbussene går både seint og tidlig og «kuskene» sørger for behagelige reiser i de komfortable bussene. Og, passasjerene kan sjekke både mail og Fb, uten at det blir trafikkfarlig under bussturen.

Sjåførene setter sin ære i punktlighet og rutetabellen holdes, selv om det blir både glatt og mørkt på turene. Men først og fremst er det sikkerheten til passasjerene, som gjelder. Det merkes  spesielt på den myke og behagelige trafikkadferden, selv om det går i ekspressfart hver eneste dag. Og, at mange av de reisende takker for turen ved avstigning.

Bussjåfør Arne Fauske (bildet over) er fra Steinsetbygda i Etnedal kommune og er en av de stødige sjåførene, som kjører Expressbussen tur-retur Beitostølen-Oslo. Til daglig er den erfarne sjåføren bak rattet på skolebussen til Etnedal bilruter.

-Jeg kjører stort sett skolebussen til Dokka, men innimellom blir det noen turer for JVB til Oslo også, fortalte han på skysstasjonen på Fagernes, før turen gikk videre til «winter wonder land» og  fjellandsbyen lengst nord i Valdres.

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × four =