Den største gleden Oddvin Bakkene i Skrautvål kan ha, er å gjøre andre glad!

Den største gleden Oddvin Bakkene i Skrautvål kan ha, er å gjøre andre glad!

Søndag 2. januar var det igjen hundrevis, som sendte han gode tanker og takknemmelighet for nattejobben han hadde gjort.

Bildet over: Både unge og eldre skiløpere opplever igjen skiglede av beste merke i de varierte løypene i Valdres skisenter. På bildet over fra venstre: Løypekjører Oddvin Bakkene, Brage Lyseng Døvre, Christine Lyseng Døvre, og Celine Lyseng Døvre .

Over hele landet sørger ildsjeler og frivillige for «trikkeskinner» og perfekte bortoverskiforhold, så fort nysnøen har dalt ned. I Valdres og i Leirin skiløyper hadde Oddvin Bakkene  kjørt løypene ferdig. 2. januar, allerede før folk flest får gnidd søvnen ut av øynene på morrakvisten.  Han står tidlig opp om natta, selv om det «knirker litt i knea» , men får jobben gjort og sørger for supre forhold i langrennsløypene oppe på åsen og videre østover i Skrautvål (løyper og info. på skiskporet.no).

2. januar kl. 01.00 startet Oddvin Bakkene opp løypemaskinen i Valdres skisenter, for å kjøre Leirin skiløyper sine traseer. Etter ca. 8  timer var store deler av løypenettet «strøkent» og igjen klart for å ta i mot skiløpere fra fjern og nær. Løypene ligger mellom 800 og 1000 moh., gapahuk og skileikområde er det på stadion.

 

Firmaer, privatpersoner og «barnebarn» kan alle få kjøpt sin egen lysløypestolpe i Leirin skiløyper, for å bidra til driften.

 

 

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 19 =