Hundekjører Marit Beate Kasin er så langt bort det er mulig å komme fra Valdres.

Hundekjører Marit Beate Kasin er så langt bort det er mulig å komme fra Valdres.

Hundekjører Marit Beate Kasin fra Valdres har kjørt seg opp i Finnmarksløpet 1200. Løpet ledes av Thomas Wærner. Marit Beate Kasin kom inn 15. mars kl. 11.04 som nr.11 . til Øvre Pasvik Camping i Vaggatem.

Fotoserie fra Øvre Pasvik Camping 15. mars følger under.

campingplassen 2 km fra «Nyrud» (kjent sted fra værmeldingen på TV) er hunder og kjører fra Valdres så langt hjemmefra som det er mulig å komme i fastlands-norge. Sjekkpunktet der er et «villmarkssjekkpunkt» og kjørerne får ikke noe hjelp eller støtte fra egne serviceteam. Finnmarksløpet 1200 fortsetter videre mot Kirkenes og den som er først i sporet leder nå løpet, da alt av obligatoriske hviletider er tatt ut av kjørerne.

Arrangøren skriver om sjekkpunktet:

Øvre Pasvik/Báhčaveadji  (FL-1200)
Øvre Pasvik er et såkalt villmarkssjekkpunkt. Det vil si at deltakere kun får vann, halm og enkle sovefasiliteter. Sjekkpunktet er på Øvre Pasvik Camping i Vaggatem i Øvre Pasvik. Finnmarksløpet disponerer hele campingplassen når den fungerer som sjekkpunkt. Deltakere har ikke anledning til å leie egne hytter. Det blir anledning til å kjøpe mat på sjekkpunktet og det vil være et stort fellesbål for deltakere. Publikum og presse har begrenset adgang til sjekkpunktet.
Webadresse: www.pasvikcamping.no

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + nineteen =