Skiløpere av beste merke og med ekstra snert i frasparka, inviterer til skifest.

Skiløpere av beste merke og med ekstra snert i frasparka, inviterer til skifest.

Det går unna i løypene oppe på åsen i Skrautvål hele uka, men på tirsdagskveldene er det litt ekstra snert i frasparka. Da trener Valdres Ski, som er en sammenslutning av utøvere fra 12-16 år fra hele Valdres. De trener hele året og har både plass til de som satser på ski og de som ikke er så glade i å konkurrere. Totalt 25 løpere som er med i treningsgruppa nå.

Skrautvål il inviterer alle som vil i alle aldere, uansett ferdighetsnivå til skifest tirsdag 22. mars. Da blir det åpen skistadion med skikretsen på besøk og masse unger og ungdom mellom kl 17.00-19.30. Det blir skileik, hopp, porter, ulike løyper og løpere fra Valdres Ski kommer garantert til å være med på moroa da.

Foran fra venstre på bildet over; Birk Tvenge Skrautvål IL, Julian Weeg Skrautvål il, Sigve Ulberg Skrautvål IL, Haldor Fauske Jørstad Øystre Slidre IL, Amund Helle Larsen Øystre Slidre IL, William Voytovich Skrautvål IL, Hallgrim Stokke Skrautvål IL. Bak fra venstre: Synne Engen Andersen Øystre Slidre IL, Eline Bergene Bagn IL, Ole Hedalen Stølen Øystre Slidre IL, trener Stian Ulberg, Hedda Kvame Sørbøen Bagn IL, trener Kjell Melbybråten, Hanna Voytovich Skrautvål IL, Ingrid Dølven Bagn IL.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ten + 8 =