Her er det stadig nye videoer fra det ledende TV nettverket i Ukraina.

Her er det stadig nye videoer fra det ledende TV nettverket i Ukraina.

Beskrivelse av TV kanalen

Nyhetsprogrammet til Vikna Novyny har sendt på ukrainsk fjernsyn i 25 år, og har blitt STBs visittkort og et symbol på en ny type ukrainske nyheter, etter modell av lignende programmer fra verdens ledende TV-selskaper.

Kanalen dekker begivenheter i Ukraina og i utlandet upartisk, kompetent og raskt, «News Windows» er rettet mot et intelligent, intelligent publikum som setter pris på journalisters objektive syn og skapte originale historier om de mest relevante emnene. Se siste nytt på kanalen vår!

Klikk på bildet for å komme til videokanalen som fungerer nå, selv om krigen raser.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + two =