Fjellcowboy og prosjektleder hundekjøring

Fjellcowboy og prosjektleder hundekjøring

Roy Storli (til høyre på bildet over) er fjellcowboy og hundekjører av beste merke.

Fjellfolk og dyktige hundekjørere fra venstre på bildet over: Håvard Dille, Bjørn Ove Pedersen, Bodil Dyhre, Elin Pedersen, Maren Loftsgård, 
 Fredrik Storli, og
 Roy Storli. 

Kjøp Roy Storli’s lydbok her

-Om det er som oberstløytnant på snøscooter innover viddene, skiløper som stortrives med å gå «Sabotørruta» fra Vemork til Sverige, eller som deltidsbeboer på Lenningen i Valdres,  så stortrives Roy Storli i fjellet. Og, som andre fjellcowboyer jobber han ofte med å legge til rette for at alle som har tid, lyst og mulighet kan oppleve de samme gleder.

 

Hundrevis av deltagere på de siste 12 Ridderukene på Beitostølen, har fått oppleve fjellet bak et hundespann takket være fjellcowboyens engasjement. Roy Storli har i den perioden vært prosjektleder for tilbudet om sledekjøring med hund fra Garli for deltagere på Ridderrennet.

I år har han som vanlig med seg noen av hundekjørermiljøet’s engasjerte og dyktige hundefolk. Med ca 80 trekkhunder blir det to økter hver dag med lange turer i fjellet under Ridderuka. Se og hør han forteller om opplegget i videoen under:

Se og hør han forteller om opplegget i videoen under (husk å abonnere på kanalen for å se videoen)

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 5 =