Ny sag på plass og i gang

Ny sag på plass og i gang

Valdres Naturstein i Rogne i Valdres er en solid og godt innarbeidet leverandør av naturstein fra både inn og utland. Skifer fra Valdres, Dovre og Oppdal, pluss stein fra Brasil og andre steder i verden er noe av det som er i sortimentet. For å tilpasse steinplater etter kundenes ønske er det da viktig å kunne levere nøye tilskjærte steinplater. Nå har Valdres Naturstein kjøpt ei ny italiensk sag , som erstatter for den gamle, som hadde gjort sitt etter 22 års drift.

-For å være i markedet med steinplater er vi avhengig av å levere både raskt og presist. I dag går det på millimeters tilpassing av steinplaten og da må vi ha en slik sag som vi har fått nå, forteller Trygve Renna.

 

Saga kan styres manuelt og programmeres på forhånd, men Ingun Øyen Renna velger foreløpig å holde styringa på hastighet og dybde selv. –Programmeringen vil vi sette i gang med når vi har lært oss hvordan hele maskineriet fungerer. Da vil saga kunne jobbe på egenhånd, avsluttet hun praten etter at den brasilianske steinplata var skåret ut med millimeters presisjon etter kundens anvisning.

Prisen for det italienske vidunderet bikker 500 000,- når alle programmer og oppfølginger er på plass.

Harde tenner på vidunderet.
Stein til både ute og innemiljøer.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × 1 =