De har tilliten fra 1000 medlemmer.

De har tilliten fra 1000 medlemmer.

Våren er også tiden for tusenvis av lag og foreninger sine årsmøter. Det er også tilfllet i Sportsklubben Stag i Stavern.

Fra venstre på bildet over: Kjetil Engebretsen, Janne C. Sundby leder og Kristine Moldestad, daglig leder for Spkl Stag. Til venstre står Ronny Andersen som er nyvalgt leder i fotballgruppa til Spkl Stag.

Klubben har ca 1000 medlemmer og aktivitetene i undergruppene fotball, turn og håndball har raskt tatt seg opp etter at covid-restriksjonene forsvant for de ca. 1000 medlemmer.

Av årsmøtesaker var bygging av nytt klubbhus en av sakene som fikk årsmøtet sin aksept. Differensierte treningsavgifter var også oppe til debatt.

Styret for Spkl. Stag i 2022/23 vil bestå av: Leder, Janne C. Sundby. nestleder Kjetil Engebretsen,  styremedlemmer Tom Reppesgård og Lars Engmark. Ronny Andersen fra fotballgruppa, Siri G. Ulstrup, turngruppa og Margrethe Andvik Areshev, håndballgruppa. Daglig leder leder i klubben, Kristine Moldestad, er sekretær for styret.

Kristine Moldestad var for øvrig tidligere kaptein for Larvik Håndball klubb i flere år, foruten at hun gjorde en solid innsats som back og vingspiller på håndballandslaget, da hun var aktiv håndballspiller.

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one + thirteen =