-Gjort alt sjøl da og til uka åpner jeg.

-Gjort alt sjøl da og til uka åpner jeg.

Og til uka åpner «Chen’s Beijing House» igjen på Fagernes.

Chen Zuho Jun driver kinarestauranter på Fagernes og på Beitostølen, sammen med familien sin.

7. desember i fjor måtte, det populære spisestedet stenge dørene pga. vannskade i lokalene på Fagerlund Hotell i Fagernes. Heldigvis var det ledige lokaler med ferdig kjøkken, på Skysstasjonen i bygdebyen, som Chen kunne få leie. Dermed var det bare å bytte ut kniver og gryter med sag og hammer, for å lage ny restaurant.

Den dyktige restatøren hadde ikke erfaring som snekker fra før, men har tydeligvis et godt håndlag med «to-tom-rundtom», snekkermaskiner og annet tilhørende snekkerfaget. Da stolt og fornøyd gi det enkle svaret: -Gjort alt sjøl da og til uka åpner jeg, når han ble spurt om han hadde leid inn snekkerhjelp til det solide arbeidet som er gjort. Lokalene han nå flytter inn i, der den gamle «Skysskroa» var, er absolutt verdt et besøk etter oppussingen.

Chen og familien åpner dørene for både spisegjester og take-away kunder i uke 13, åpningstidene blir fra 10.00-23.00. Gjestene kan velge om de vil sitte utendørs eller inne og det serveres både frokost, lunch og middagsretter.

Bildet over:  -Det blir uteservering her i solskinnet når snekkerarbeidet er ryddet bort, avslutter Chen praten, da bildet ble tatt.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × one =