Fram velger Oliver Armando-Oliver Armando velger Fram.

Fram velger Oliver Armando-Oliver Armando velger Fram.
Fram har signert en 3-årskontrakt med 15-åringen Oliver Armando Brandsæter Helgeland. Unggutten fra Stavern har med det fått sin første proffkontrakt, og han har tatt det første steget mot det store målet.

– Jeg ønsker å leve av fotballen når jeg er 21 år, smiler en fornøyd Oliver Armando.

Han ser kontrakten både som en belønning for jobben han har lagt ned fram til nå, men også – og viktigere, det gir ham ro til å fokusere på den jobben han skal gjøre videre.

– Foreløpig har jeg ikke trent en hel, sammenhengende uke med A-laget, så når jeg får fem seks uker på meg blir det lettere å tilpasse seg vokenfotballen, sier unggutten, som allerede har vist seg fram i treningskampene denne våren.

Oliver Armando har vært en ettertraktet unggutt for flere klubber. Nå velger han Fram, og han er veldig klar på hvorfor det er riktig for ham;

– Jeg liker måten Haakon (Lunov) og Armin (Ghasemi) tenker i forhold til fotballfaget, og måten de trener. Haakon er god en-til-en, og på å utvikle spillere. Det er en god treningsarena for meg. Jeg har også mulighet til å spille på junior- og 4. divisjonslaget, forklarer Oliver Armando.

Det å få være nær familie og venner er også noe 15-åringen legger stor vekt på.

– Jeg bor i Stavern og jeg har ikke lyst til å flytte. Dessuten kan jeg gå rett fra skolen og bort på trening. Det gir trygghet.

Nettopp trygghet, i tillegg til trivsel og tillit er noe trener Haakon Lunov ser som sentrale punkter for signeringen av Oliver Armando Brandsæter Helgeland.

– Det er fundamentale ting som må ligge til rette for utvikling. Tryggheten og trivselen har Oliver Armando i den lokale forankringen med familie, venner og skole. Tilliten viser vi ham nå ved å gi ham kontrakt og ta ham inn i et miljø der han blir sett.

Lunov er glad for signeringen og at Oliver Armando nå kan konsentrere seg 100 % på å bli bedre.

– Nå vet han hvor han skal være de neste tre årene, og det er i et lokalt og profesjonelt miljø her. Med skolegang, nærhet til trening og sammen med venner. Vi er kjempeglade for at han har vist seg god nok og verdig nok til en proffkontrakt. Det er en ung og lokal spiller som velger oss framfor andre toppklubber. Det henger også sammen med strategien til klubben, at vi skal være et profesjonelt miljø i Larvik som skal utdanne toppspillere, påpeker treneren.

Fot og tekst: Fram 01.04.21

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two + 11 =