Påskemoro på Bessheim, som fortsatt holder åpent utover våren.

Påskemoro på Bessheim, som fortsatt holder åpent utover våren.

Godt med snø frister til fine skiturer i fjellområdene langs nasjonal turistvei over Valdresflye i vårsola. Bessheim Fjellstue er et av stedene som også holder åpent etter påske og en stund videre utover våren.

Bessheim har det vært godt besøk i påsken og Påskeaften rigget den driftige gjengen der til med påskeløp for små og store gjester. På bildet over er noen av «Team Bessheim». Fra venstre: Signe Storvik, Kristen Lund. -Skipper på Gjendebåtene, Harald Rune Øvstedal til høyre, hadde full kontroll på elektornikk og tidtaging.

Mesterkokk og hotellvert Bjørn Ekerbakke hadde full jobb med å grille og servere pølser, mens resten av «Team Bessheim» sørget for moroa oppe i bakken i vårsola.

Kledd for fart og moro. Fra venstre: Olav Kjæstad, Iver Storvik og fjellcowboy Jørn Slettom. Foran har Sofie Øvstedal Kristiansen kledd seg for påska.

Full konsentrasjon og innsats i konkurranse-løypa.

Fjellfolk av beste merke i sola på Bessheim. Fra venstre: Ingrid Storvik, Kjell Magne Storvik, Kåre Lund og Aud Marstein. Foran står Elise Storvik.
Noen kilometer øst for moroa på Bessheim ligger Prinsehytta i Sikkisdalen. Der har HM Kongen og hans kjære dronning sitt påskeeldorado (VG artikkel her)
Kart med Bessheim og Prinsehytta fra UT.no
De fleste reinsdyra fulgte påsketrafikken langs Øvre Sjodalsvatnet på god avstand.
Andre var litt mer nysgjerrige og pratsomme 🙂
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × 5 =