Framtia er brun, framtia er Mjøndalen.

Framtia er brun, framtia er Mjøndalen.
Det handler om fotball, kildesortering og grønne drakter på bygda i Mjøndalen nå.
Det er veldig moro, men for noen muligens litt naturstridig, at et sted med kun 8000 innbyggere har et topplag i fotball. De ofrer til og med drakta for å bidra til et godt og sunt miljø for alle, uansett om de heier på den eller den klubben.

Daglig leder Berenike Munthe Wulfsberg og hovedtrener for A-laget Vegard Hansen har begge  fått litt «pepper» i vår av innbarka «bruntøyer»-Spillerne har i flere kampet entret Consto Arena i grønne trøyer, men midlet retferdigjør målet.
Se videoe og  les mer om hvorfor Mjøndalen IF har spilt i grønne drakter på www.brunframtid.no https://brunframtid.no/
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 3 =